PROJECTES

PROJECTES - Som Experiències 360
PROJECTES - Som Experiències 360
Coneix els nostres projectes i endinsa't en les experiències immersives creades i personalitzades per als nostres clients, oferint recursos i eines úniques al mercat.

COMERÇ 360

«Comerç 360», fruit de la cooperació amb l’Ajuntament de Cubelles, uneix tradició i innovació amb 100 experiències immersives interactives en comerços i restaurants. Amb un mapa interactiu, el projecte digitalitza la connexió entre negocis i clients, mentre recull dades per a solucions personalitzades. Un exemple emblemàtic de transformació digital en l’àmbit comercial.

AVANÇA A LA COMPETÈNCIAPRESÈNCIA DIGITAL

Experiència immersiva
Mapa interactiu
Establiment virtual
Gamificació i promoció

BAIX PALLARS (DEMO)

La prova pilot de l’Ajuntament del Baix Pallars ressalta el potencial de les experiències immersives interactives en destinacions íntegres. Amb recorreguts virtuals i vídeos 360 graus, ofereix una visió captivadora. La captura de dades revela l’origen dels visitants, enriquint la comprensió de l’experiència. Aquesta iniciativa destaca la innovació i inspira futures aplicacions d’un turisme sostenible.

TURISME DE PROXIMITATTURISME DIGITAL RURAL

Experiències immersives
Atractius turístics
Accesibilitat
Recopilació de dades

AGENTS IMMOBILIARIS

Creem tours virtuals interactius totalment personalitzats a agents immobiliaris perquè destaquin de la competència, amb eines innovadores com xat en directe i recorreguts virtuals guiats.

EXPERIÈNCIA ÚNICAPROPIETATS

Espais 100% visibles
Xat i tour guiat
Interacció
Informació detallada
Plànols

LA RUTA DEL PANORAMA (SUD-ÀFRICA)

“The Panorame Route” a Sud-àfrica, un altre exemple de destinació íntegra i totalment accessible.

TRASPASSEM FRONTERESTURISME DIGITAL INTERNAC.

Destinacions íntegres
Imatges amb dron
Recopilació de dades

THE ST JAMES OF KNYSNA (HOTEL RURAL 5 ESTRELLES – SUD-ÀFRICA)

Descobreix un dels nostres projectes d’allotjament turístic. Afegeix valor a cada clic quan reserves directament l’habitació desitjada. Hi trobaràs informació rellevant, descripcions de serveis i el calendari de disponibilitat.

ESPAIS I HABITACIONS REALSRESERVA ONLINE

Experiència immersiva
Reserva exclusiva
Menys comissions
Fes créixer la presència digital del teu negoci creant un espai virtual totalment personalitzat amb la nostra tecnologia d’última generació. Desmarca’t de la competència fent que l’experiència dels teus clients potencials sigui única i exclusiva.
Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?