Comerç 360

Comerç 360 - Som Experiències 360
Comerç 360 - Som Experiències 360

14 de març 2023

El projecte «Comerç 360» emergeix com la culminació dels nostres esforços creatius en col·laboració amb l’Ajuntament de Cubelles, marcant un pas fonamental en la convivència entre la tradició comercial i la innovació digital. Conscients de la importància de la digitalització en l’entorn actual, l’ajuntament ha demostrat una decidida voluntat d’avançar cap a la modernitat mitjançant la creació d’un projecte excepcional a escala global.

Aquest projecte, amb el seu encaix perfecte dins l’àmbit comercial i gastronòmic, ha culminat en la gestació de cent experiències immersives interactives que abasten una gran varietat de comerços i restaurants a la vila. Cada negoci, representat en un enllaç convencional, ofereix als seus clients l’accés a un món virtual únic que captura l’essència mateixa del seu establiment. Aquesta transposició digital enriqueix la connexió entre el negoci i els clients, transcendent les barreres físiques i aixecant un pont digital d’interacció i compromís.

De manera especial, esdevé ineludible destacar el protagonisme del mapa interactiu que aglutina els diversos establiments participants. Aquesta funcionalitat no només facilita la localització i exploració dels diferents punts d’interès comercial, sinó que també construeix un teixit digital interconnectat que enriqueix la mateixa experiència dels usuaris. La dimensió lúdica i de promoció no queda en segon pla, ja que l’aplicació de tècniques gamificadores i d’incentius estratègics es converteix en un mitjà eficaç per fomentar la participació i la implicació del públic.

A més a més, la recopilació de dades és un altre eina disponible d’aquesta iniciativa amb visió de futur. Tant a escala col·lectiva com individual, aquesta recerca i anàlisi de dades no només proporciona una comprensió profunda del comportament dels participants, sinó que també obre la porta a estratègies personalitzades i a la formulació de solucions més efectives. Aquest enfocament reflecteix, encara més, l’atenció i el compromís d’aquest projecte innovador.

El projecte «Comerç 360», doncs, neix de la voluntat del municipi de Cubelles de forjar noves trajectòries a través de la col·laboració amb la innovació tecnològica. Aquesta iniciativa no només reafirma la visió de l’ajuntament, sinó que també serveix com a referència model en el camp de la transformació digital dels sectors comercials i gastronòmics.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?