Baix Pallars (demo)

Baix Pallars (demo) - Som Experiències 360
Baix Pallars (demo) - Som Experiències 360

14 d’abril 2023

Aquesta prova pilot, generosament posada en marxa per l’Ajuntament del Baix Pallars, encarna una oportunitat de descobrir les inesgotables potencialitats que sorgeixen de les nostres experiències immersives interactives dins de contextos integrats de destinació turística. En aquest context, emergeixen diversos elements que il·luminen les capacitats de la nostra tecnologia. Destaquen les realitats virtuals interactives que ofereixen recorreguts virtuals interactius i vídeos en format 360 graus que submergeixen completament l’usuari en un entorn captivador, així com material en format text i àudio.

A més d’això, endinsar-se en aquestes experiències immersives de destinació també convida els nostres clients a conèixer l’origen dels seus visitants en línia, podent conèixer no només el país d’origen, sinó fins i tot el poble o la ciutat concreta d’on provenen. Aquesta captura de dades recollida és el fruit del nostre meticulós programa de recopilació de dades, que esdevé un complement essencial per a conèixer la procedència dels seus turistes objectis i així poder crear les seves pròpies estratègies de màrqueting.

Aquesta iniciativa col·loca en primer pla el compromís de l’Ajuntament del Baix Pallars amb la innovació i el potencial transformador de les tecnologies emergents. A través d’aquesta prova pilot, no només som capaços de demostrar el valor intrínsec d’aquestes experiències immersives, sinó que també estableix un precedent per futures aplicacions en el turisme i altres àmbits que busquen aprofundir en la comprensió i la interacció amb els entorns i les cultures.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?